Vlechtbulletin

Het Vlechtbulletin is het verenigingsblad van de Vereniging van Vlechters. Naast aankondigingen en verslagen van verenigingsactiviteiten, vind je hierin achtergrondinformatie, vlechttechnieken, geschiedenis, een tentoonstellingsagenda, interessante krantenartikelen, informatie over gereedschappen, cursussen, vlechtmateriaal en werkbeschrijvingen. Het blad bevat een aantal terugkerende rubrieken zoals de Boekenrecensies, Cursusleiders en de Agenda, waar alle activiteiten in staan die voor vlechters interessant kunnen zijn.

Het Vlechtbulletin komt 4x per jaar uit.  We zijn bezig om via het besloten deel van deze website onze leden toegang te geven om álle exemplaren van het vlechtbulletin digitaal in te zien.
Word lid voor € 35,= per jaar, dan valt het Vlechtbulletin ook bij jou thuis op de mat. Nieuwsgierig geworden? Download dan het inkijkexemplaar.

Een specifiek exemplaar van het Vlechtbulletin is ook na te bestellen bij de penningmeester. Losse exemplaren zijn ook te koop op markten of evenementen waar we als vereniging aanwezig zijn.

Inkijk exemplaar

Bulletin 73

Bulletin 72

Bulletin 71

Bulletin 70

Bulletin 69

Bulletin 68

Bulletin 67

Bulletin 66

Bulletin 65

Bulletin 64

Bulletin 63

Bulletin 62

Bulletin 61

Bulletin 60

Bulletin 59

Bulletin 58

Vlechtbulletin nr 57

Bulletin 57

Vlechtbulletin nr 56

Bulletin 56

Vlechtbulletin nr 55

Bulletin 55

Vlechtbulletin nr 54

Bulletin 54