Ledendagen 2017

22 en 23 april 2017

Op de najaarsbijeenkomst in het museum De Locht in Melderslo is al aangekondigd dat de ledendag/jaarvergadering 2017 een weekend opschuift in verband met het paasweekend.
Als locatie is gekozen het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen, omdat daar in 2017 het jaar van de ambachten wordt gehouden. Natuurlijk moeten we ook even vergaderen, maar dat gaat tussen de bedrijven door.
We hebben twee dagen om ons ambacht in de breedste zin aan het publiek uit te dragen; een fantastische uitdaging, waarbij de publieke belangstelling wel verzekerd is. Alle organisatorische hobbels worden nog wel geëffend en vele facilitaire zaken zijn al geregeld.

De Vereniging van Vlechters kan zich hier aan het publiek presenteren middels:
- het bemannen van een marktkraam voor de verkoop van producten
- vlechten met het publiek met teen of ander vlechtmateriaal
- demonstratie mandenvlechten, stoelenmatten, decoratief vlechten, bijenkorven vlechten, vlechtkunst, land-art etc.
- of iedere willekeurige combinatie van bovenstaande items.

Wil je meehelpen de Vereniging van Vlechters nog nadrukkelijker op de kaart te zetten meld je dan vóór 1 januari 2017 bij:

Ellen Meuleman, Rietstraat 27, 5662 RB Geldrop
of per mail via secretariaat@vlechters.nl


Ergens in het weekend wordt tijd ingeruimd voor de jaarvergadering; nieuws daarover volgt nog.

Voortgang over de organisatie verschijnt op deze website, die van het Zuiderzeemuseum en op facebook: het vlecht- en wilgenfestval.

Download het inschrijfformulier

Inschrijfformulier
Voor aanmelding aan het vlechtfestival kunt u hier het inschrijfformulier downloaden >>
Als u op deze link klikt opent de folder in een apart Acrobat-venster in uw browser van waaruit u kunt printen. U kunt het formulier ook opslaan op uw computer door met uw rechtermuisklik op de link te klikken en dan te kiezen voor "Doel opslaan als".